• verkoop makelaar

Tarieven

Oviron is duidelijk als het om geld gaat. Daarom hanteren we heldere tarieven. Bij ons geen vage courtages, gegoochel met percentages of exit-fee. Zo zijn er nooit vervelende verrassingen achteraf!

Verkopen

Onze tarieven zijn scherp en all inclusive. Het enige wat er aan kosten bijkomt, is – mocht je dat willen – de eventuele advertentie in de krant of aanvullende presentatiepakketten voor Funda. Ongeacht wat voor soort woning je verkoopt, geldt voor iedereen hetzelfde opstarttarief: 495,- euro. Daarna varieert het tarief van de grootte van je woning. Voor een appartement rekenen we bijvoorbeeld minder dan een vrijstaande woning. Om je alvast een idee te geven: onze prijzen variëren van 2.250,- tot 4.000,- euro.


Zelf verkopen

Als je zelf je huis wilt verkopen, kan Oviron je hierbij met een scherpe prijs ondersteunen: 1.150,- euro. Maak je zelf de foto’s? Dan bieden we zelfs een lagere prijs: 995,- euro! Als je wil weten hoe we jouw succesvolle verkoopproces ondersteunen, kies je voor Oviron iSell


Aankoop, taxatie & energielabel

Voor de aankoop of taxatie van een huis en voor het toekennen van een energielabel hanteren wij vaste, scherpe tarieven. Wel zijn deze afhankelijk van je precieze vraag en het soort pand. Neem daarom vrijblijvend contact met ons als je hier meer over wil weten.


vbo makelaar taxateur funda scvm taxateur nwwi gecertificeerd taxateur nrvt taxateur