• verkoop makelaar

Over ons

Wij, Ronald Schumacher en Yvo van Veen, werken al meer dan twintig jaar samen. Die samenwerking begon toen we als broekies bij de HEMA vakken vulden, kreeg een professioneel vervolg toen we zo’n 17 jaar geleden als taxateurs bij de Gemeente Den Haag aan de slag gingen en eindigt hopelijk nog lang niet… Want vanaf de eerste dag dat wij in 2008 Oviron startten, hadden we er ontzettend veel plezier in om onze klanten aangenaam te verrassen met onze werkwijze: begrijpelijk, transparant én servicegericht.

We zijn er trots op geregeld te horen dat mensen de persoonlijke service van Oviron waarderen. Op precies datgene wat bij grote kantoren nog wel eens ontbreekt, leggen wij juist de nadruk. Service en duidelijkheid over tarieven vinden wij heel belangrijk. Tenslotte zouden wij daar met de mijlpaal die het kopen en verkopen van een huis nou eenmaal is, ook behoefte aan hebben.

We hebben er als makelaar en taxateur plezier in om mee te denken met jouw belangrijke beslissing. De lol zit ‘m volgens ons in het feit dat we mensen blij kunnen maken met één van die belangrijkste dingen in het leven: een fijn thuis.


Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust!

Yvo van Veen:06 41 62 28 77  |  y.vanveen@oviron.nl

Ronald Schumacher:06 41 62 27 99  |  r.schumacher@oviron.nl

vbo makelaar taxateur funda scvm taxateur nwwi gecertificeerd taxateur nrvt taxateur