Tarieven

Oviron is duidelijk als het om geld gaat.

Daarom hanteren we heldere tarieven. Bij ons geen vage courtages, gegoochel met percentages of exit-fee. Zo zijn er nooit vervelende verrassingen achteraf!

Verkopen

Onze tarieven zijn scherp en all inclusive. Het enige wat er aan kosten bijkomt, is – mocht je dat willen – de eventuele advertentie in de krant of aanvullende presentatiepakketten voor Funda. Ongeacht wat voor soort woning je verkoopt, geldt voor iedereen hetzelfde opstarttarief: 495,- euro. Daarna varieert het tarief van de grootte van je woning. Voor een appartement rekenen we bijvoorbeeld minder dan een vrijstaande woning. Om je alvast een idee te geven: onze prijzen variëren van 2.495,- tot 4.500,- euro.

Zelf verkopen

Als je zelf je huis wilt verkopen, kan Oviron je hierbij met een scherpe prijs ondersteunen: 1.150,- euro. Maak je zelf de foto’s? Dan bieden we zelfs een lagere prijs: 995,- euro! Als je wil weten hoe we jouw succesvolle verkoopproces ondersteunen, kies je voor Oviron iSell

Aankoop & taxatie

Voor de aankoop of taxatie van een huis hanteren wij vaste, scherpe tarieven. Wel zijn deze afhankelijk van je precieze vraag en het soort pand. Neem daarom vrijblijvend contact met ons als je hier meer over wil weten.

Hoe kunnen we je helpen?

We horen het graag! Bel of mail ons, of gebruik dit formulier:

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

makelaars beoordelingen zoetermeer

Dit vindt men van ons

Bij Oviron Makelaars & Taxateurs doen we natuurlijk ons stinkende best om de beste deal voor je te realiseren. Of dat nou voor het kopen van een nieuws huis of verkopen van je oude huis is. Lees hier de ervaringen van degene die jou voor zijn gegaan.

Verkoop gemiddelde | Aankoop gemiddelde

9,5

Verkoop

Oviron makelaars & taxateurs is 101 keer beoordeeld met een gemiddelde van 9,5

9,6

Aankoop

Oviron makelaars & taxateurs is 25 keer beoordeeld met een gemiddelde van 9,6

Bekijk alle beoordelingen ›