• aankoop makelaar

Diensten


Verkoop

Zoek je persoonlijke service en scherpe tarieven? Dan ben je bij Oviron aan het juiste adres. Wij horen geregeld dat onze ‘24/7-mentaliteit’ erg gewaardeerd wordt. Tenslotte wil je continu op de hoogte gehouden worden als het om de verkoop van je huis gaat!
» Lees meer

Zelf verkopen

Wil je graag zelf verkopen? Daar kunnen wij je bij helpen! Voor 1.150,- euro (of 995,- euro als je zelf de foto’s maakt) ben je helemaal zelf in control en maak je toch gebruik van Ovirons woningmarktkennis.
» Lees meer

Aankoop

In je hoofd heb je ‘m al gezien: het huis van je dromen. Maar waar staat ‘ie in ’t echt? Bij deze zoektocht heeft een aankoopmakelaar een enorme meerwaarde. Want wij zien de parels van de huizenmarkt soms nog voor ze op Funda staan… Daarnaast hebben we ook verstand van alle bouwtechnische, juridische en prijstechnische aspecten. Maar het allerbelangrijkst is misschien nog wel dat emoties bij ons geen rol spelen. Kortom, met onze ervaring en nuchterheid is jouw betaalbare en technisch in goede staat verkerende droomhuis binnenkort realiteit!
» Lees meer

Taxatie

Een betrouwbaar taxatierapport is nodig om te weten hoeveel jouw huidige of toekomstige woning of bedrijfspand waard is. Dat inzicht is zowel bij de aankoop als verkoop essentieel. Ook bij het afsluiten of aanpassen van een hypotheek is een taxatie een must. Wij zijn allebei gecertificeerde taxateurs (NRVT) in Zoetermeer en omgeving, dus alle banken en hypotheekvertrekkers accepteren onze taxatierapporten.
» Lees meer

Energielabel

Wist je dat het voor verkopers en verhuurders verplicht is om tijdens het tekenen van een koop- of huurcontract een energielabel te kunnen tonen? Oviron kan jouw woning of (bedrijfs)pand van dit energielabel voorzien. De uitkomst van het energielabel varieert van A t/m G. Een woning met het A-label is het zuinigst en met een G-label het minst zuinig.
» Lees meer

vbo makelaar taxateur funda scvm taxateur nwwi gecertificeerd taxateur nrvt taxateur